3,92 kWp teljesítményű háztartási méretű kiserőmű, EcoNova 280Wp Üveg/Üveg monokristályos napelemmel, okos SolarEdge inverterrel 

Jellemzői

  • a legmagasabb fajlagos éves teljesítmény, a leghosszabb élettartam és garancia
  • 3,92 kWp névleges teljesítményű háztartási méretű kiserőmű
  • A rendszer várható éves termelése 4500 kWh
  • Felület igénye kb. 24 m2, hálózati csatlakozási áramigénye 25A
  • Tartalmazza a teljes telepítést, igénybejelentést, tervezést, engedélyeztetést
  • Nem érinti a rendszert a 2017. április 1-től bevezetett rendszerhasználati díj!
  • 14 db EcoNova 280Wp monokristályos, Üveg/Üveg napelem, 35 év teljes garanciával !
  • optimalizált teljesítmény “okos” SolarEdge technológiával, távfelügyelettel

Felépítése

 

 

Ára

2.700.000,-Ft,

helyett

most Bruttó 2.300.000,-Ft

 


 

EcoNova 280Wp üveg/üveg újgenerációs napelem

A EcoNova napelemek gyártása során a cellákat két üveglap közé laminálják, szemben a hagyományos polimer-fólia hátrésszel. Az autóipari eredmények régóta bizonyítják az üveg/üveg technológia tartósságát és biztonságát, amely akár 50 éves élettartamot is garantál.

Az egyedi, alacsony vákuumú technológiával mechanikai terhelés nélkül végzik a laminálást, amely védi a PV-cellákat a repedéstől, a félvezetők stabil teljesítményét és hosszú életét biztosítják.

A különleges PVB kötőréteg magasabb UV-védelmet és hosszabb fényspektrum áteresztést biztosít a hagyományosan alkalmazott EVA rétegnél, amely magasabb hatásfokot és élettartamot jelent.

Ezen felül, az üveglapok között, a modul szélein hőre lágyuló szigetelőréteg (butyl) fut végig, amely 100%-ban megakadályozza nedvesség bejutását a cellába.

A PVB réteggel gyártott üveg napelemek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak, közel 100 éve bizonyítottak, így épületek üvegezésére (BIPV) is használhatók, különösképp ellenállnak a hőnek, UV-nek és környezeti hatásoknak.

 

 

 

 

Képtalálat a következőre: „Schletter szerelőkészlet”

 

 

Schletter szerelőkészlet ferdetetőre

A modulok tetőre szerelésének minden típusára, közel minden tetőtípushoz.

Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszer koncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés.
Németországban gyártott rendszer.

 

 

Solaredge „okos” inverter

Egy inverter, mely megoldást nyújt a felmerülő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, több tájolásról vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmas és bővíthető lesz a jövőben is.

A modulokra eső árnyékolást, melegedést, szennyeződést illetve a modulonkénti teljesítménykülönbségeket is képes kiegyensúlyozni, ezzel elérve a összes teljesítmény maximalizálását.
Többé nem probléma, ha egy oszlop, fa vagy akár egy falevél is beárnyékol egy-egy napelemet. A rendszer így is tökéletesen működhet. A teljes tőfelületet – különböző tájolással és dőlésszöggel – hatékonyan ki lehet használni.

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, hiszen a megszokott 14-25 modul helyett ebben az esetben 45-60 napelem köthető egy-egy strangra.

A SolarEdge invertereket csak a teljesítmény optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Ennek köszönhetően könnyedén kiszűrhetők a teljesítmény csökkenések, meghibásodások és a karbantartás sokkal egyszerűbbé válik. Sőt, lehetőség nyílik a hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek elhelyezhetők egy sorban.

Képtalálat a következőre: „solaredge inverter”

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat