A KITA AIR az egyik legjobb berendezés nagyobb légterek – mint üzemek, raktárak, üvegházak stb. – téli fűtésére és nyári klimatizálására. A telepítése egyszerű és gazdaságos, felújítás esetén is kiváló megoldás. A megmozgatott levegő nagy áramlási sebessége garantálja a nagyobb belterek szükséges fűtési/hűtési igényének fedezését.

Az L66 verziójú split-rendszerű KITA hőszivattyú minden előnye megtalálható benne, különleges felépítésével és 40kW teljesítményű kompresszorával.

A kültéri egység közvetlenül egy nagyon csendes, légfűtő beltéri egységhez kapcsolódik, amely képes minden fűtési és hűtési igényhez alkalmazkodni. Víz nélküli rendszerének köszönhetően nagy teljesítményű és hatékonyságú, fagymentes megoldás.

A Templari termékek filózófiájával összhangban, a beltéri egység nagyvonalú méretezésnek köszönhetően bármilyen üzemi körülmény közt is maximális hatékonysággal és kényelemmel működik, különös tekintettel a rendkívül lecsökkentett hangjára, amely a speciális inverteres ventilátor alacsony fordulata biztosít.
Ezenfelül, a KITA L66 kültéri egységnek köszönhetően akár -33 fokos külső levegőhőmérséklet esetén is biztosított a működés.

Az ilyen típusú hagyományos légfűtő berendezéseket általánosságban fosszilis tüzelőanyagokkal, alacsony hatékonysággal, magas fogyasztással, zajosan, hűtési lehetőség nélkül használják.
VRF rendszerek alternatív megoldásaként javasolható, mivel nehéz jó, kereskedelemben kapható, hasonló jellegű VRF berendezéseket találni, ugyanis ezek a nagyméretű struktúrák inkább szállodákba, irodaházakba, bevásárlóközpontokba valók.
A KITA AIR innovációja az ipari klímatechnika egy eddig nem létező megoldásként, különösen alkalmas és gazdaságos pld. csarnokok, raktárak, termek fűtésére és hűtésére, könnyű telepíthetőségének, szabályozhatóságának és magas hatékonyságának köszönhetően

Kérje árajánlatunkat!

 

  • 3Phase supply 400V – 50 HZ
  • Smart InjectionEVI Inverter Scroll compressor
  • Internal and External Units with BLDC  modulating fans, at low revolution number
  • Inverter con software
  • 2 electronic expansionvalves
  • Phase Controller
  • Climatic Curve to adapt to the thermal load varies as a function of external conditions
  • Remote Control panel
  • RS-485 interface
  • Stainless steel bowl for condensate

 •  Ref. Temperature U.M. Nominal Working Conditions Maximal Working Conditions
  External 12°C / Internal 20°C Heating capacity kW 27.85 36.47
  COP 5.75 4.35
  External 7°C / Internal 20°C Heating capacity kW 24.55 36.47
  COP 5.39 4.14
  External 2°C / Internal 20°C Heating capacity kW 21.45 32.18
  COP 4.73 3.8
  External -7°C / Internal 20°C Heating capacity kW 16.82 26.75
  COP 3.82 3.35
  External 35°C / Internal 27°C Cooling capacity kW 23.82 33.15
  EER 5.23 3.95

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat