5,04 kWp teljesítményű háztartási méretű kiserőmű, EcoNova 280Wp Üveg/Üveg monokristályos napelemmel, SolarEdge inverterrel 

 

Jellemzői
  • 5,04 kWp névleges teljesítményű háztartási méretű kiserőmű
  • A rendszer várható éves termelése 5700 kWh
  • felület igénye kb. 31 m2, hálózati csatlakozási áramigénye 32A
  • Tartalmazza a teljes telepítést, igénybejelentést, tervezést, engedélyeztetés
  • ViaSolis Optimus FULL BLACK SMART 280Wp monokristályos, Üveg/Üveg napelem 30 év garanciával

Felépítése

 

 

Ára

3.150.000,-Ft,

helyett

most Bruttó 2.700.000,-Ft

 


 

 

EcoNova 280Wp Glass/Glass újgenerációs napelem

     A EcoNova napelemek gyártása során a cellákat két üveglap közé laminálják, szemben a hagyományos polimer-fólia hátrésszel. Az autóipari eredmények régóta bizonyítják a “ragasztott” üveg/üveg technológia tartósságát és biztonságát, amely akár 50 éves élettartamot is garantál.
Csúcstechnológiás gyártással, alacsony vákuumon mechanikai terhelés nélkül végzik a laminálást, amely védi a PV-cellákat a repedéstől, a félvezetők stabil teljesítményét és hosszú életét biztosítják. Európai gyártmány.
A különleges PVB kötőréteg magasabb UV-védelmet és hosszabb fényspektrum áteresztést biztosít a hagyományosan alkalmazott EVA rétegnél, amely magasabb hatásfokot és élettartamot jelent. A PVB fólia a fény nagyobb spektrumát tudja hasznosítani – 280 nanométer hullámhossztól – amely akár 20% hozamot is jelenthet a hagyományos EVA fóliához képest.
A PVB réteggel gyártott “ragasztott üveg” napelemek bizonyítottan megfelelnek a legmagasabb épületüvegezési minőségi szabványoknak is, így épületek üvegezett felületeinek helyére (BIPV – Building Integrated PV) is használhatók, különösképp ellenállnak a hőnek, UV-nek és környezeti hatásoknak.
Ezen felül, az üveglapok között, a modul szélein hőre lágyuló szigetelőréteg (butyl)
fut végig, amely 100%-ban megakadályozza nedvesség bejutását a cellába.

 

 


 

Képtalálat a következőre: „Schletter szerelőkészlet”

Schletter szerelőkészlet ferdetetőre

A modulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz. Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés.
Németországban gyártott elemek.

 


 

Solaredge „okos” inverter teljesítmény optimalizálással

Hozza ki a maximumot napelemeiből!

A SolarEdge korszakalkotó megoldást kínál a termelt energia elosztásra és felügyeletére.
A technológiája maximalizálja a termelést lakossági, kereskedelmi és ipari méretű PV rendszerek esetében is, akár 25% többlet hozamot is biztosíthat.

A SolarEdge termékköre a napelemenkénti teljesítmény-optimalizáló egységekből és a rendkívül megbízható, 98% hatékonyságú PV inverterekből áll, illetve az internetes monitoring rendszerből áll, amely a napelem-szintű felügyeletet és hiba-feltárást biztosítja.

A SolarEdge inverter ötvözi a kifinomult digitális vezérlési technológiát a hatékony energiaátalakítási architektúrával, a napelemek legmagasabb hozamának biztosítása és kategóriájának legmagasabb megbízhatóságának érdekében. Az állandó feszültségű technológia biztosítja, hogy az inverter mindig optimális bemeneti feszültségen működjön, függetlenül a stangon lévő modulok mennyiségétől vagy a változó környezeti feltételek szerint működéstől.

Minden napelem a saját maximális munkapontján működik, függetlenül az összes többitől.
Így rugalmasan telepíthető, bármilyen tájolással, dőlésszöggel, árnyékosabb helyekre is, a rendszer teljesítménye maximalizálható.

A SafeDC funkcióval a SolarEdge magasabb biztonságot nyújt a telepítés és karbantartás alatt.
Bármilyen hiba miatt, a napelemek 1 Volt feszültségre kapcsolnak vissza, így összekapcsolt rendszer esetén is kockázatmentesen, magas feszültség és áramütés kockázata nélkül is ellenőrizhetők.

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat