+36 30 440 7387

EcoNova “BIG” 6 kWp Smart napelemes rendszer, fekete napelemmel

6 kWp teljesítményű háztartási méretű kiserőmű, EcoNova MONO BLACK 300Wp monokristályos napelemmel, SolarEdge inverterrel 

 

Jellemzői
  • 6,3 kWp névleges teljesítményű háztartási méretű kiserőmű
  • Dekoratív megjelenés – homogén fekete napelem felület, “okos” optimalizált rendszer
  • A rendszer várható éves termelése 6900 kWh
  • felület igénye kb. 34 m2, hálózati csatlakozási áramigénye 32A (egy-fázis)
  • Tartalmazza a teljes telepítést, igénybejelentést, tervezést, engedélyeztetést

Felépítése
  • 20 db EcoNova Black 300Wp fekete monokristályos napelem
  • Solaredge SE 5000 inverter (1 fázis)
  • Solaredge Optimalizáló
  • Egyéb szerelvények, igénybejelentés, tervezés, kivitelezés (tűzvédelmi leválasztó nélkül)

 

Ára

2.995.000,-Ft,

helyett

most Bruttó 2.750.000,-Ft

 


 

 

EcoNova Full Black 300Wp monokristályos napelem

Családi házra ajánlott Econova napelem magas hatékonyságú monokristályos cellákkal és dekoratív homogén fekete megjelenéssel nemcsak kiváló minőségű, de jól is néz ki.
Családi vállalkozásból nagyvállalattá nőtt gyártó 30 éves építőipari gyártási és piaci tapasztalatát felhasználva 2011-ben indította el az első fotovoltaikus modul gyártósorát. Az elmúlt években 20 MW-ról 120 MW-ra növelte gyártási kapacitását, ezzel Közép-Európa egyik legjelentősebb gyártója lett.
A minőségi, hosszú életű modulok előállításához csak megbízható beszállítók legjobb anyagait használják. A napelemek a svájci Meyer Burger Group innovatív technológiájával, a legújabb gyártósorán készülnek, 4 vezetősínes, PERC technológiájú cellákkal. A gyártás során elektrolumineszcens (EL) vizsgálattal biztosítják a modulok hibamentességét, PID (Potential Induced Degradation) és LID (Light Induced Degradation) hibamentesek, bizonyítottan ellenállnak a sónak és az ammóniának is, így évtizedekig kiválóan működnek.
A vállalat főként európai ügyfeleknek szállít – energiaipari vállalatoknak, telepítőknek és projektfejlesztőknek, akik értékelik a legmagasabb minőséget, akik megkövetelik a jelenlegi európai szabványok teljesítését
(ISO 9001, ISO 14001, IEC 61215, IEC 61730, OHSAS 18001).
• Magas hatékonyságú monokristályos, 300Wp teljesítményű, minőségi napelem
• Dekoratív, elegáns megjelenés – homogén fekete felület
• Európai gyártmány, biztos garancia, tőkeerős gyártó, kiváló pénzügyi háttér

 


 

Képtalálat a következőre: „Schletter szerelőkészlet”
Schletter szerelőkészlet ferdetetőre

A modulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz. Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés.
Németországban gyártott elemek.

 


 

Solaredge „okos” inverter

A SolarEdge® olyan megoldást fejlesztett ki, melynek alkalmazásával a hagyományos napelemes rendszerek energia termelése jelentősen, akár 25%-kal is fokozható.

A számítógépes vezérlés lehetővé teszi a stringeken belüli árnyékolás, melegedés, szennyeződés, valamint a gyártás során kialakuló, tűréshatáron belüli, teljesítménykülönbségek kiegyensúlyozását, így a rendszer teljesítménye maximalizálható.

A SolarEdge invertereket csak a modulonkénti teljesítmény-optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Többé nem probléma, ha egy oszlop vagy fa beárnyékol egy-egy napelemet, a rendszer gyakorlatilag úgy viselkedik, mintha minden egyes napelem külön-külön inverterre lenne kötve.

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, ugyanis 45-60 napelem köthető sorba egy-egy strangra.

A SolarEdge olyan valósidejű távfelügyeleti, monitoring lehetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a legkisebb meghibásodás vagy meghibásodáshoz vezető probléma azonnali észlelését és elhárítását, minden egyes napelem termelése külön-külön látható.
Ebből következően a termelés kiesés és a javítási költségek minimalizálása lehetséges.

Lehetőség nyílik a rendelkezésre álló hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű tetőre, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek helyezhetők el, egy strangra.

Nagyobb inverter választása esetén később is rugalmasan bővíthető a rendszer.

Egyedülálló biztonság az automatikus DC feszültség lekapcsolásnak köszönhetően, hiba vagy tűz esetén megszűnik a magas feszültség, minden panel feszültsége automatikusan 1V-ra csökken.

Képtalálat a következőre: „solaredge inverter”

Kérje ajánlatunkat