EcoNova Optimus Glass/Glass Full Black Smart 280W napelem

Családi házakhoz ajánlott, magas teljesítményű, tetszetős, minőségi napelem, extra garanciával

Jellemzői:

 • A legújabb technológiájú Üveg/Üveg napelem panel
 • Teljesítménye 280 Wp
 • Magas hatékonyságú monokristályos cellákkal
 • Dekoratív megjelenés – elegáns homogén fekete felület
 • Fekete hátlap, fekete kerettel, sötét monokrisály cellákkal
 • Beépített SolarEdge teljesítmény-optimalizáló!!! Ezért KIZÁRÓLAG SolarEdge inverterrel használható!
 • A beépített SolarEdge optimalizálónak köszönhetően egyszerű és könnyű szerelés
 • 30 év teljeskörű garancia
 • 50 év élettartam
 • Garantáltan az egyik legjobb minőségű, leghosszabb élettartamú napelem
 • Európai gyártmány, svájci minősítés

 

EcoNova 280W Glass/Glass újgenerációs napelem, beépített SolarEdge teljesítmény-optimalizálóval

 

A EcoNova napelemek gyártása során a cellákat két üveglap közé laminálják, szemben a hagyományos polimer-fólia hátrésszel. Az autóipari eredmények régóta bizonyítják a “ragasztott” üveg/üveg technológia tartósságát és biztonságát, amely akár 50 éves élettartamot is garantál.

Csúcstechnológiás gyártással, alacsony vákuumon mechanikai terhelés nélkül végzik a laminálást, amely védi a PV-cellákat a repedéstől, a félvezetők stabil teljesítményét és hosszú életét biztosítják.

A különleges PVB kötőréteg magasabb UV-védelmet és hosszabb fényspektrum áteresztést biztosít a hagyományosan alkalmazott EVA rétegnél, így magasabb hatásfokot és élettartamot jelent. A PVB fólia a fény nagyobb spektrumát tudja hasznosítani – 280 nanométer hullámhossztól – amely akár 20% hozamot is jelenthet a hagyományos olcsóbb EVA fóliához képest.
A PVB réteggel gyártott “ragasztott üveg” napelemek bizonyítottan megfelelnek a legmagasabb épületüvegezési minőségi szabványoknak is, így épületek üvegezett felületeinek helyére (BIPV – Building Integrated PV) is használhatók, különösképp ellenállnak a hőnek, UV-nek és környezeti hatásoknak.

Ezen felül, az üveglapok között, a modul szélein hőre lágyuló szigetelőréteg (BUTYL) fut végig, amely 100%-ban megakadályozza nedvesség bejutását a cellába.

Hosszú élettartam, magas hozam, 30 év teljeskörű garancia, EU gyártás

+ + +  beépített teljesítmény optimalizáló SolarEdge rendszerhez  + + +

 

 

 

Ára

Listaár: 88.000,-Ft + ÁFA

Akciós ár: 72.000,-Ft + ÁFA

Az ár tartalmazza
 • A legújabb technológiájú, magas hatékonyságú monokristályos üveg/üveg típusú, 280 W teljesítményű napelem panel, homogén fekete felülettel
 • Beépített SolarEdge teljesítmény-optimalizáló
 • Termékdíj


Solaredge „okos” inverter – több energia, maximális rugalmasság, kiterjesztett biztonság

A SolarEdge® olyan megoldást fejlesztett ki, melynek alkalmazásával a hagyományos napelemes rendszerek energia termelése jelentősen, akár 25%-kal is fokozható.

A számítógépes vezérlés lehetővé teszi a stringeken belüli árnyékolás, melegedés, szennyeződés, valamint a gyártás során kialakuló, tűréshatáron belüli, teljesítménykülönbségek kiegyensúlyozását, így a rendszer teljesítménye maximalizálható.
A SolarEdge invertereket csak a modulonkénti teljesítmény-optimalizálókkal együttesen lehet alkalmazni, így a technológiát kihasználva minden modul teljesítménye egyedileg figyelemmel kísérhető. Többé nem probléma, ha egy oszlop vagy fa beárnyékol egy-egy napelemet, a rendszer gyakorlatilag úgy viselkedik, mintha minden egyes napelem külön-külön inverterre lenne kötve.

A teljesítmény maximalizálhatóság mellett a SolarEdge inverterek további előnye, hogy szerelés során kevesebb inverterre és szolár kábelre van szükség, ugyanis 45-60 napelem köthető sorba egy-egy strangra.
A SolarEdge olyan valósidejű távfelügyeleti, monitoring lehetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a legkisebb meghibásodás vagy meghibásodáshoz vezető probléma azonnali észlelését és elhárítását, minden egyes napelem termelése külön-külön látható.
Ebből következően a termeléskiesés és a javítási költségek minimalizálása lehetséges.

Lehetőség nyílik a rendelkezésre álló hely legoptimálisabb kihasználására, ugyanis különböző tájolású, dőlésszögű tetőre, eltérő teljesítményű vagy márkájú panelek helyezhetők el, egy strangra.

Nagyobb inverter választása esetén később is rugalmasan bővíthető a rendszer.
Egyedülálló biztonság az automatikus DC feszültség lekapcsolásnak köszönhetően, hiba vagy tűz esetén megszűnik a magas feszültség, minden panel feszültsége automatikusan 1V-ra csökken.

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat