Fan Coil

Fan Coil

Cégünk személyre szabott fűtési és hűtési rendszereket kínál, amelyek bármilyen környezetben professzionálisan és kompetens módon alkalmazhatók. Partnerünk, a Ventilclima által gyártott termékek mindig a legnagyobb kényelmet és kiváló közérzetet biztosítanak, maximális rugalmasságot és kiemelt figyelmet fordítva az Ügyfeleink igényeire.

A Ventilclima a kezdetektől fogva saját védjegye alatt tervezi, fejleszti és értékesíti kiváló minőség-ár arányú berendezéseit. A vállalat kereskedelmi politikáját erőforrásai, szenvedélye és értékekei határozzák meg.

A termékkel és a szolgáltatásokkal szembeni megnövekedett minőségi, valamint az energiamegtakarításra vonatkozó igények kielégítése tette lehetővé, hogy a Ventilclima jól ismert név legyen Olaszországban, külföldön és az EcoNova Energy-n keresztül immáron Magyarországon is.

A Ventilclima által gyártott berendezések rendelkeznek a FanCoil termékek tekintetében az egyik legismertebb  és legfontosabb Eurovent minősítéssel. Ez egyben garancia is a termékek kiváló minőségére.

LIGHT

AIR

FRESH

TOUCH

VCE

DOUBLE

EBF