Az általunk kínált napelemek technológiailag magas minőségű Üveg / Üveg modulok, amelyek akár teljes mértékben testre szabhatóak nem szabványos PV rendszerek és épületbe integrált (BIPV) projektek részére. A EcoNova napelem modulok az Ön igényeinek megfelelően különböző színskála, méret, forma, fényáteresztő vagy szigetelő tulajdonságokkal gyárthatóak. Egyedi igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálni, amennyiben magas színvonalon és minőségben gyártott egyedi napelemes rendszert szeretne.


Színskála 

Napelem moduljaink számos design szerint gyárthatók, beleértve a cellák színválasztékát is. Tudunk szállítani termékeket színes szitanyomással az elülső és a hátsó felületre is, vagy egyéb különleges megjelenésben.


Méretek és formák

A modulok legfeljebb 1,7 x 3,5 méter méretűek lehetnek, az optimális rugalmasság érdekében.
Ezenkívül különböző alakban lehetséges a gyártásuk (négyzet, háromszög és kör).


Főbb jellemzők

  • 50+ éves élettartam. A különleges él-tömítő anyag (butyl) tökéletes védelmet biztosít, kiváló a levegővel és a nedvességgel szembeni ellenállása
  • Műanyag helyett üveg hátlap biztosítja a tartósságot, így robosztus védelem jellemzi az UV, nedvesség, ammónia és sókorrózióval szemben.
  • Magasabb hőtűrő képesség – az üveg jobb hővezető, mint a műanyag hátsó-laminálású standard modulok, így biztosítva a nagyobb hatékonyságot a forró éghajlattal szemben is.
  • 100% -ban PID mentes cellák. PVB lamináló fólia
  • Szélesebb spektrumú fényt tud elnyelni, növelve a hatásfokot a PVB fóliának köszönhetően.
  • Lehetőség megadhatóak: különböző méretek, formák, színek és hatékony BIPV megoldások

Kérje árajánlatunkat!

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat