A napelem modulok gyártási technológiája és minősége folyamatosan javul, ezért napenergiát hasznosítani kívánó felhasználók a legjobbat követelik meg a piacon. Ahhoz, hogy megfeleljünk a növekvő elvárásoknak, bemutatjuk a legújabb technológiával gyártott Üveg / Üveg napelem modulokat, amelyek magas panel hatékonyságot, kiváló tartósságot és innovatív design-t testesítik meg.

Az EcoNova napelemek összehasonlítva a standard modulokkal, hasonló üveg ellenálló képességgel rendelkeznek, azonban a hőleadásuk sokkal jobb, a panelek sokkal strapabíróbbak az ingadozó hőmérséklettel szemben, akár a meleg éghajlati zónákban, így akár 50 éves élettartamot is biztosítva.

Eltérően a piacon jelenlévő többi Üveg / Üveg moduloktól, a EcoNova termékek innovatív él-tömítő (BUTYL) technológiának köszönhetően a cellák maximális védelmét biztosítják a nedvesség bejutással szemben.

Tökéletes választás családi házak, intézmények részére, hiszen az 50 éves élettartamot kevés gyártó kínál a piacon.

A EcoNova napelemek gyártása során a cellákat két üveglap közé laminálják, szemben a hagyományos polimer-fólia hátrésszel. Az autóipari eredmények régóta bizonyítják a “ragasztott” üveg/üveg technológia tartósságát és biztonságát, amely akár 50 éves élettartamot is garantál.

Csúcstechnológiás gyártással, alacsony vákuumon mechanikai terhelés nélkül végzik a laminálást, amely védi a PV-cellákat a repedéstől, a félvezetők stabil teljesítményét és hosszú életét biztosítják.

A különleges PVB kötőréteg magasabb UV-védelmet és hosszabb fényspektrum áteresztést biztosít a hagyományosan alkalmazott EVA rétegnél, így magasabb hatásfokot és élettartamot jelent. A PVB fólia a fény nagyobb spektrumát tudja hasznosítani – 280 nanométer hullámhossztól – amely akár 20% hozamot is jelenthet a hagyományos olcsóbb EVA fóliához képest.
A PVB réteggel gyártott “ragasztott üveg” napelemek bizonyítottan megfelelnek a legmagasabb épületüvegezési minőségi szabványoknak is, így épületek üvegezett felületeinek helyére (BIPV – Building Integrated PV) is használhatók, különösképp ellenállnak a hőnek, UV-nek és környezeti hatásoknak.

Ezen felül, az üveglapok között, a modul szélein hőre lágyuló szigetelőréteg (BUTYL) fut végig, amely 100%-ban megakadályozza nedvesség bejutását a cellába.

Hosszú élettartam, magas hozam, 30 év teljeskörű garancia, EU gyártás

Hosszútávú stabil hozam

Míg a hagyományos üveg-fólia modulok hozama meredeken csökken 20 év után a gyengülő laminálás miatt, a jobb minőségű üveg-üveg technológiával gyártott PV modulok több mint 30 éves tartós teljesítményt biztosítanak. Azonban az üveg-üveg napelem modul gyártása meglehetősen bonyolult, speciális gépeket és a tudást igényel.

Védelem termikus élzárással

A EcoNova modulok 100% védelmet biztosítanak a nedvesség bejutása, negatív hatásai ellen. Termikus élzárást (butyl) alkalmaznak a modul teljes kerületén, amely kizárja a páratartalom okozta félvezető-korrózió lehetőségét és megakadályozza a szétválást, amely meghosszabbítja Econova üveg-üveg modulok élettartamát, akár több, mint 50 évre.

Az első svájci “electrosuisse” tanúsítványú napelem.

 

PRIME modul család

Üveg / Üveg típusú poli- és monokristályos modulok egyedi kialakítással és megjelenéssel, a modulok teljes kerületén szigetelő-tömítő védelemmel, magas színvonalú robosztus védelmet biztosítanak az UV, nedvesség, ammónia és sókorrózióval szemben. További biztonságot jelent a közel 100 éve bizonyított PVB laminálási technológia alkalmazása, EVA fólia helyett.

  • 30 év termék-, és csúcsteljesítmény garancia
  • Európai tervezés és gyártás

Kérje árajánlatunkat!

 


OPTIMUS modul család

Üveg / Üveg típusú poli- vagy monokristályos modulok egyedi kialakítással és megjelenéssel, a modulok teljes kerületén szigetelő-tömítő védelemmel, magas színvonalú robosztus védelmet biztosítanak az UV, nedvesség, ammónia és sókorrózióval szemben. További biztonságot jelent a közel 100 éve bizonyított PVB laminálási technológia alkalmazása, EVA fólia helyett.

Beépített SolarEdge teljesítmény optimalizáló egyesíti a napenergia hasznosító rendszer legjobb tulajdonságait:

• Akár 25%-kal több energiatermelés: csökkentett teljesítmény veszteség >>> gyorsabb megtérülés
• Optimális tető helykihasználás
• Hatékony távfelügyelet – megkönnyíti a karbantartást, így hosszabb távon kevesebbe kerül

• Továbbfejlesztett hibaelhárítási rendszer

• Teljes biztonsági megoldás – áramütés és tűz kockázat kizárása érdekében, automatikus modul feszültség lekapcsolás a telepítés és karbantartás alatt.

Kérje árajánlatunkat!

 


NAPELEMES TETŐ RENDSZEREK

A napenergia hasznosítását esztétikusan és egyszerűen a tetőbe is lehet integrálni, a hagyományos tetőfedés, cserép helyett, amelyhez a  “SOLRIF Üveg / Üveg” tetőbe építhető rendszer 60 cellás moduljait ajánljuk.
Ellentétben a tetőre szerelt rendszerekkel ez a megoldás tetőbe épített rögzítési rendszer, amely valódi alternatívát jelent a hagyományos tetőfedési megoldásokkal szemben.
A Solrif® rögzítő rendszer alkalmas különböző tetőtípusokra. Lehet használni teljes vagy részleges fotovoltaikus tetőfedésként, akár napkollektorral kombinálva is.
A tetőáttörések – mint például tetőablakok, kémények, stb – sem jelentenek problémát.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Gyors és egyszerű telepítés érdekében kevesebb alkatrészekből álló rögzítő rendszer.
  • Könnyű és rugalmas karbantartás.
  • Esztétikailag kiváló megoldás. Teljes tetőborítás, tökéletes esztétikai megjelenés, különböző színekben.
  • 50 + éves élettartam. A különleges Él-tömítő anyag tökéletes védelmet biztosít, így kiváló a levegővel és a nedvességgel szembeni ellenállása.
  • Műanyag hátlap helyett üveg biztosítja a tartósságot, így robosztus védelem  jellemzi az UV, nedvesség, ammónia és a sókorrózióval szemben.
  • Magasabb hő tűrő képesség – üveg jobb hővezető, mint a műanyag hátsó lapos standard modulok, így biztosítva a nagyobb hatékonyságot a forró éghajlattal szemben.
  • 100% -ban PID mentes cellák. PVB laminált fólia.
  • Szélesebb spektrumú fényt tud elnyelni, növelve a hatásfokot a PVB laminálásnak köszönhetően.

 

Kérje árajánlatunkat!

About Author

kapcsolat:

Kérje ajánlatunkat